MOOD
Thursday, 6 September 2012, ϟ 0 shout(s)

Photobucket

kadang2 orang tak selalunya ada time kita susah .
dan kita pon tak sedar yg kita jugak macam tu . 
"i need my bff pleaseee !" T.T .voleyh tak aku nak kengkawan
aku sekarang ? sebab .... aduiiiiiiiiiiiii laa...
(nak touching sini pulokkk) 
herhh -,- . owhhh MOOD! sila kembali semula pada
 aku !! kalau orang tak suka aku takda MOOD .
aku lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii berjuta kali BENCI . :O aku rasa sangat
tak seronok hati nie . !

AKU KALAU TAKDA MOOD !AKU KENA MAKAN BANYAK2!!!!

owhhh lapornyaa.... lapor burger ! . eh . hmm.hmm sedapnya
burger....................... 
susahnya nak cari orang yg betol2 paham kita kan .
(apsal aku corner ke lain niehh ..huh?)
orang takda mood memang suka main corner2 ikut
kepalaan dia ! owhhhh .nasib baik aku takda
hutan BALAK kan .kalau tak .mesti aku jadikan
SUMBER untuk aku bermakian di situ .wahaha...nasib baik !
nasib baik .! buat dosa je aku .-,-  owhh..
tolong la . cepatkan masa yg tinggal hanya lagi erkkk ??
berapa woihhh ?!!! setahun ...? ..sekarang bulan 9 ..
hah ! setahun 3 bulan ...owhhh .aku nak kembali
rehatkan diri macam 6 bulan dulo...alangkah nikmat
yg gumbiranya hati . aku buleh pegi tolong habiskan 
sisa makanan kat rumah abang aku kat langkawi .haha
langkawi weyhh ! are you jelly ?!!! :P silakann !!

jum berangan dulo .nanti bila dah cuti sampai berbulan2 ..
aku TAKMAU keja sambilan !hengat tu ..dah orang bagi cuti tu .
cuti arhh ..guleng2 kan diri ..owhhh nikmat jelas terasa .
haduihaii ..nak cuti pon payah kan .. EXAM la ..hapa kebendanya la.
tak owsem lansung !( sukasuki je kan aku cakap gitu ?-,-)
haha ! macam orang takda perasaan. ehh.tapi kan ..
aku teringin sangat nak jadi orang yg takda perasaan .
sebab ,kalau ada masalah pon..kita tak sedar. best wooo ~
macam ada sorang kawan aku tu ..hihi .cool je muka dia.
aku nak jadi camtu voleyh ?? owhh.
aku taktau nak KEREPEK apa lagi ..so .aku nak 
berambushh dulo yow .kalau ada jodoh kita jumpa lgi. 

bye boypreng !

new past
welcome to my empire !!  miss busybody tengah skodeng || Follow or Dashboard